Headlines News :
Home » , » Đoković brzo i lako sa Peljom

Đoković brzo i lako sa Peljom

Written By maxtv on четвртак, 30. мај 2013. | 18:34

Novak Đoković se plasirao u šesnaestinu finala Otvorenog prvenstva Francuske savladavši danas u drugom kolu Argentinca Gvida Pelju sa 3:0 u setovima - 6:2, 6:0, 6:2. Svetski broj 1 odigrao odličan meč i nije dao nikakve šanse Pelji. Sledi susret sa Bugarinom Dimitrovim.
Ubedljivom igrom protiv Argentinca Gvida Pelje, srpski teniser, Novak Đoković, slavio je laku pobedu od 3:0 u setovima i plasirao se u šesnaestinu finala drugog Gren slema sezone.
Djokovic 1.jpg
Najbolji teniser sveta s lakoćom je prošao drugu prepreku na turniru. Igrao je gotovo sa pola snage, ali sasvim dovoljno da opravda ulogu favorita u prvom međusobnom susretu sa 83. na ATP listi.
Očekivalo se da će Pelja pružiti čvršći otpor svetskom broju jedan, barem da zapreti nakon što je prošle nedelje u Diseldorfu eliminisao Janka Tipsarevića i Viktora Troickog. Od toga, međutim, nije bilo ništa, Đoković je bio superioran od početka do kraja duela i rutinski okončao borbu posle sat i po igre. Pelja je u meču osvojio svega četiri gema.
Djokovic 2.jpg
Naredni protivnik srpskog tenisera je Bugarin Grigor Dimitrov, 28. na ATP listi, koji je ranije danas pobedio Francuza Lukasa Pulea sa 6:1, 7:6 (7:4), 6:1.
Đoković vodi u međusobnim susretima sa 2:1, a na Rolan Garosu će imati priliku da se revanšira Bugarinu za poraz na ovogodišnjem mastersu u Madridu.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger