Headlines News :
Home » , » Veseli se krije od lopte

Veseli se krije od lopte

Written By maxtv on понедељак, 11. март 2013. | 23:05


Veseli ove sezone igra epizodnu ulogu u jednoj od najlošijih ekipa NBA lige. Trener Vašingtona Rendi Vitman smatra da je bivši košarkaš Partizana izgubio na samopouzdanju, i da mora da prestane da se "krije od lopte".
U NBA ligu je došao kao jedan od najtalentovanijih igrača Evrope, ali u svojoj drugoj sezoni u najjačem košarkaškom takmičenju Jan Veseli retko kada ulazi u igru, i skoro celu utakmicu greje klupu.
Jan-Veseli.jpg
Veseli greje klupu
Na poslednjih 60 utakmica, Veseli 23 meča nije ni ulazio u igru, i to u timu Vašingtona koji je jedan od najlošijih u ligi.
„Veseli mora više da radi na svom samopouzdanju kako bi svoj talenat ispoljio na pravi način. To znači da Veseli mora bolje da se kreće na parketu i da čvršće igra odbranu, da skače i blokira neki šut. Nema potrebe da se krije od lopte. On je pametan, talentovan igrač koji može dobro da dodaje loptu, ali mora i da dolazi do pravih pozicija kada je na terenu", rekao je trener Vašingtona Rendi Vitman.
Veseli.jpg
Češki košarkaš mora da radi na samopouzdanju
Inače Veseli je 2011. godine iz Partizana u ekipu Vašingtona došao kao šesti pik na draftu. U prvoj sezoni u ligi  Veseli je imao učinak od 4,7 poena i 4,4 skoka, ali je u ovoj sezoni prosek pao na 2,6 poena i 2,3 skoka po meču.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger