Headlines News :
Home » , » Hrvati nezadovoljni Platinijem

Hrvati nezadovoljni Platinijem

Written By maxtv on понедељак, 11. март 2013. | 18:56


Vlada Hrvatske uputila oštre kritike na račun Mišela Platinija zbog neprimerenog pisma premijeru Milanoviću. Prvi čovek Uefe tražio da se zemlja obračuna sa huliganizmom na stadionima.
Hrvatska Vlada kritikovala je predsednika Uefe Mišela Platinija zbog "neprimerenog pisma" hrvatskom premijeru Zoranu Milanoviću.
Platini10.jpg
Vlada Hrvatske oštro kritikovala Mišela Platinija
"Ovakav način obraćanja putem otvorenog pisma predsedniku Vlade Hrvatske smatramo diplomatski neprimerenim", ističe se u pismu ministara policije i sporta Hrvatske Ranka Ostojića i Željka Jovanovića.
Predsednik Uefe je prošlog meseca uputio pismo Milanoviću i premijeru Srbije Ivici Dačiću u kojima od njih traži da organizuju hitan sastanak sa zvaničnicima Uefe kako bi se razmotrili načini borbe protiv nasilja u fudbalu u ove dve zemlje.
Platini je prošle nedelje upozorio Fudbalske saveze Hrvatske i Srbije da im, u slučaju da Vlade ne preduzme oštre mere protiv nasilja, preti izbacivanje sa evropske scene.
Utakmica kvalifikacija za Prvenstvo sveta 2014. između Hrvatske i Srbije igra se 22. marta u Zagrebu i biće to prvi meč dva seniorska nacionalna tima od raspada zajedničke države Jugoslavije.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger