Headlines News :
Home » , » Palermo (opet) otpustio Gasperinija

Palermo (opet) otpustio Gasperinija

Written By maxtv on понедељак, 11. март 2013. | 21:21


Nakon samo dve nedelje provedene na klupi Palerma Đanpjer Gasperini ponovo otpušten. Kandidat za "vruću" klupu Sicilijanaca opet Đuzepe Sanino, koji je otpušten u septembru.
Italijanski fudbalski prvoligaš Palermo danas je po drugi put ove sezone otpustio trenera Đan Pjera Gasperinija, nakon samo dve nedelje koje je proveo na klupi tima sa Sicilije.
Gasperini1.jpg
Gasperini ponovo napustio mesto trenera Palerma
Palermo očajnički nastoji da izbegne ispadanje iz Serije A, a vlasnik kluba Mauricio Camparini menja trenere kao na traci. Gasperini je u septembru zamenio Đuzepea Sanina i vodio je tim do 4. februara, kada je angažovan Alberto Malezani.
Posle samo tri nedelje Malezani je otpušten zbog loših rezultata i ponovo je doveden Gasperini, ali taj stručnjak nije se proslavio ni u drugom mandatu. Palermo je u nedelju kod kuće poražen od direktnog konkurenta u borbi za opstanak, ekipe Sijene (2:1), pa je smena šefa stručnog štaba bila neizbežna.
Klub sa Sicilije, koji je osvojio trofej Kupa Italije pre dve godine, nije pobedio u poslednjih 14 utakmica Serije A i zauzima pretposlednje mesto na tabeli sa pet bodova zaostatka za Đenovom, prvim timom iznad zone ispadanja.
Nakon poraza od Sijene više stotina ogorčenih navijača Palerma protestovalo je ispred klupskog stadiona, a nacionalna televizija prenela je slike kako uzvikuju uvrede na račun fudbalera i bacaju razne predmete na klupski autobus prilikom izlaska sa stadiona.
Italijanski mediji tvrde da je glavni kandidat za "vruću" klupu Palerma ponovo Đuzepe Sanino, koji je otpušten u septembru.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger