Headlines News :
Home » , » Sa Makedonijom u Kragujevcu

Sa Makedonijom u Kragujevcu

Written By maxtv on понедељак, 11. март 2013. | 18:02


Srbiju očekuju dve prijateljske utakmice sa Makedonijom 21. i 23. marta u Kragujevcu. Seletor Bošković pozvao 22 rukometašice. Nove u timu Ivana Filipović, Maja Luković, Dragana Cvijić i Jelena Živković.
Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je da će EHF nedelja i ostali turniri dobro poslužiti kako bi se ekipa što bolje spremila za Svetsko prvenstvo koje će biti održano krajem godine.
Selektor-Boskovic1.jpg
"Ispoštovao sam sve devojke koje su bile na Evropskom prvenstvu, one su ponovo tu, osim Sanje Rajović, koja je operisana i neće moći da trenira još nekih mesec dana, ali mislim da će biti spremna za Mediteranske igre u junu. Na nju u svakom slučaju računam u budućnosti", rekao je Bošković.
Pored igračica koje su bile u sastavu na Evropskom prvenstvu, u ekipi su još Ivana Filipović, koja je kontinentalni šampionat propustila zbog povrede meniskusa, Maja Luković, koja je imala problema sa kolenom i Dragana Cvijić, koja je povredila ligamente. U ekipu je vraćena i Jelena Živković.
Srbija-CrnaGora2.jpg
Utakmice će biti odigrane 21. i 23. marta u Kragujevcu, a na spisku se nalaze 22 rukometašice:
Golmani: Katarina Tomašević, Jovana Risović i Ana Kačarević.Krila: Svetlana Ognjenović, Jelena Nišavić, Jovana Bartošić, Katarina Krpež, Ivana Milošević i Maja Luković. Pivotmeni: Slađana Pop-Lazić, Dragana Cvijić i Marija Lojpur.Bekovi: Andrea Lekić, Sanja Damnjanović, Biljana Filipović, Jelena Erić, Jovana Stoiljković, Kristina Liščević, Marina Dmitrović, Jelena Popović, Ivana Filipović i Jelena Živković.
Srpske rukometašice na nedavnom Prvenstvu Evrope u Beogradu osvojile su četvrto mesto, što je najbolji plasman otkako je država samostalna.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger