Headlines News :
Home » , » Uefa preti Hrvatskoj

Uefa preti Hrvatskoj

Written By maxtv on понедељак, 11. март 2013. | 14:28


Ukoliko se nastave neredi na stadionima u Hrvatskoj, izvršni odbor Uefe razmatra mogućnost da hrvatske klubove i sve reprezentativne kategorije izbaci iz međunarodnih takmičenja.
U Hrvatskoj se uveliko spremaju za duel kvalifikacija za svetsko prvenstvo protiv reprezentacije Srbije, ali je "komšijama" danas stigla neočekivana vest: Uefa razmatra da hrvatsku reprezentaciju izbaci iz međunarodnih takmičenja!
Hrvatska-skupstina.jpg
"Postoji mogućnost izbacivanja hrvatske reprezentacije iz međunarodnih takmičenja. Izvršni odbor Uefa zabrinut je zbog nereda navijača na utakmicama hrvatskih klubova", izjavio je Ukrajinac Grigorij Surkis, koji je bio gost na sednici skupštine HNS-a.
Ukrajinac je upoznat sa dopisom koji je vlada Hrvatske uputila Uefi, a Petar Skansi, zamenik ministra Jovanovića, nazvao je Platinijevo pismo premijeru Zoranu Milanoviću diplomatski neprimerenim.
Ipak, Surkis je ostao pri stavu da, ukoliko se neredi nastave, preti potpuna izolacija svih klubova iz Hrtvatske, kao i svih reprezentativnih selekcija.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger