Headlines News :
Home » , » Kaže da je Mađarica...

Kaže da je Mađarica...

Written By maxtv on понедељак, 11. март 2013. | 15:21


Višestruka svetska i olimpijska šampionka Nataša Janić poslala pismo Mađarskom kajakaškom savezu, u kojem traži da je prime nazad. Pretnja Međunarodnog kajakaškog saveza da će kazniti Natašu sa dve godine zabrane veslanja očigledno imala efekta.
Nataša Janić Dušev (31) ponovo želi da vesla za Mađarsku. Iako je nedavno pomišljala da vesla za Srbiju, Međunarodni kajakaški savez zapretio joj je dvogodišnjom suspenzijom, pa je Nataša ipak odlučila da pošalje pismo mađarskom savezu.
Janic.jpg
Dnevnik Mađar so objavio je da su iz Mađarskog kajakaškog saveza potvrdili da je pismo stiglo i da Janićeva u njemu ističe da želi da se vrati u Mađarsku jer su u toj zemlji "najbolji uslovi na svetu", a pre svega kada su u pitanju kajakašice, što pokazuju i brojne osvojene medalje.

Ona je dodala da u Srbiji postoji "veliki broj perspektivnih kajakaša, kao i da su iza nje stali dobri ljudi, ali da ipak bira Mađarsku".

Nataša Janić je do sada u karijeri osvojila 18 zlatnih medalja na Svetskim šampionatima, dok je na Olimpijskim igrama osvojila tri najsjajnija odličja, dva srebra i bronzu.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger