Headlines News :
Home » , » Pobede Denvera i Oklahome

Pobede Denvera i Oklahome

Written By maxtv on петак, 8. март 2013. | 10:17


U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige Oklahoma je u Medison Skver Gardenu savladala Njujork sa 95:94 i ostvarila 45. pobedu u šampionatu u kojem je doživela i 16 poraza. Košarkaši Denvera pobedili su na svom terenu Los Anđeles Kliperse sa 107:92 i zabeležili sedmi uzastopni trijumf u NBA ligi, a 12. uzastopni na svom terenu.
Sedmorica igrača u ekipi Denvera postigla su dvocifreni broj poena, Taj Loson bio je najbolji s 21 poenom i 11 skokova, dok je Danilo Galinari dodao 20 poena.
Nba-La-Klipers-1.jpg
U ekipi Klipersa, koja je prekinula niz od pet pobeda na gostovanjima, Met Barns postigao je 19 poena, a Blejk Grifin 17, dok je Kris Pol dodao "dabl dabl" učinak od 16 poena i 10 skokova.
Košarkaši Oklahome pobedili su na gostovanju Njujork sa 95:94 i zabeležili treću uzastopnu pobedu.
Nba-NJ-Oklahoma.jpg
Najzaslužniji za trijumf Tandera bio je Kevin Durent sa 34 poena, osam skokova i šest asistencija. On je sa linije za slobodna bacanja minut i 38 sekundi pre kraja doneo prednost Oklahomi od 95:94.
Nakon toga, 32 sekunde pre kraja Džej Ar Smit promašio je "trojku" za Nikse, ali gosti to nisu uspeli da iskoriste, pošto je Durent promašio šut za dva poena. Poslednji napad, 7,9 sekundi pre kraja Niksi nisu iskoristili, pošto je Smit ponovo bio neprecizan.
Nba-NJ-Oklahoma-2.jpg
U pobedi Oklahome istakao se Rasel Vestbruk sa 21 poenom, šest skokova i pet asistencija, dok je Kevin Martin dodao 16 poena.
U ekipi Niksa, koja je igrala bez Karmela Entonija zbog povrede kolena, Džej Ar Smit postigao je 36 poena, a Rejmond Felton i Amare Stodemajer dodali su po 16 poena.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger