Headlines News :
Home » , » Bez pritiska

Bez pritiska

Written By maxtv on петак, 8. март 2013. | 13:18


Pomoćni trener Novog Pazara Dejan Dimić izjavio je da ekipa bez rezultatskog imperativa dočekuje gostovanje Crvenoj zvezdi u 18. kolu Super lige Srbije.
"Velika utakmica za nas, ali kojoj pristupamo bez velikog pritiska. Domaćin će, iako ima svojih problema, biti maksimalno motivisan, a mi želimo da opravdamo četiri osvojena boda iz prethodna dva meča", rekao je Dimić novinarima na Gradskom stadionu.
Novi-Pazar-2013..jpg
Novi Pazar je na desetom mestu u Super ligi Srbije sa 19 bodova, dok je Crvena zvezda drugoplasirani tim prvenstva sa 35 bodova.
Prvotimac Pazaraca Dejan Boljević rekao je da njegova vidi svoju šansu u nadigravanju sa crveno-belima.
"Svi živimo za ovakve mečeve. Oni moraju da pobede, a mi smo ostvarili dobre rezultate u prethodna dva kola i puno smo rasterećeniji. Iako je Crvena zvezda favorit, vidimo svoju šansu u nadigravanju", kazao je Boljević.
Fudbaler Novog Pazara Edin Selimović ocenio je da će predstojeća utakmica biti prilika da njegova ekipa proveri svoje mogućnosti.
"Dobro smo se spremali tokom cele nedelje, korektno smo odigrali prethodne mečeve i videćemo koliko možemo u ovom trenutku", rekao je Selimović.
Novopazarski superligaš će nastupiti bez suspendovanog golmana Vladana Đogatovića, Miljana Mutavdžića, koji pauzira zbog žutih kartona, kao i bolesnih Radenka Bulatovića i Miloša Bogunovića.
Za mesto u timu konkurisaće oporavljeni Ljubo Nenadić i Admir Kecap.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger