Headlines News :
Home » , » Novi Pazar za novu seriju pobeda

Novi Pazar za novu seriju pobeda

Written By maxtv on петак, 8. март 2013. | 13:01


Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković očekuje da ekipa protiv Novog Pazara odigra mnogo bolje i popravi sliku u odnosu na prošlonedeljni remi sa Radom i tako započne seriju pobeda.
"Ovo je važna utakmica za nas sa više aspekata. U rezultatskom smislu i načinu na koji ćemo doći do uspeha, kao i zbog želje da se vratimo na visok nivo i popravimo poljuljano samopouzdanje", rekao je Janković na konferenciji za novinare na Marakani.
Zvezda-Pripreme-1.jpg
Zvezda posle remija sa Radom (1:1) u prošlom kolu za vodećim Partizanom zaostaje osam bodova.
"Prethodnih dana izdogađale su se neke pozitivne stvari i to nam daje za pravo da budemo optimisti uoči meča. Svi željno očekujemo utakmicu i nadam se da ćemo od subote ući u seriju pobeda", poručio je Janković.
On je potvrdio da su pod znakom pitanja nastupi Nikole Mikića i Filipa Kasalice zbog povrede.
Šef stručnog štaba Crvene zvezde najavio je da će januarsko pojačanje Nigerijac Abiola Dauda biti na klupi i možda imati priliku da debituje.
"U prvom delu sezone smo se dosta namučili sa Pazarom, kada smo igrali pred praznim tribinama i uspeli da pobedimo. Poštujemo ih i znamo da će čekati svoju šansu, ali ključ utakmice držimo mi", kazao je Janković.
On je dodao da se ne obazire na špekulacije o navodnom sukobu sa sportskim direktorom Zoranom Stojadinovićem.
"Ne razmišljam o tim glasinama, one postoje dosta dugo. Jedino što mi je važno u ovom trenurku je da podignem ekipu na nivo na koje znam da može da igra. Neću da polemišem sa ljudima iz kluba, ja nikad ništa ne radim ispod tepiha, a za izjave drugih ljudi ne mogu da odgovaram", istakao je Janković.
Napadač crveno-belih Luka Milunović dobro poznaje rivala i naveo da ekipi neće nedostajati motiva.
"Igrao sma dva puta protiv Pazara, očekujem da sutra Zvezda bude na svom prepoznatljivom nivou. Ako se to desi, verujem da gosti neće imati previše prostora na terenu", poručio je Milunović.
Utakmica 18. kola Superlige izmedju Crvene zvezde i Novog Pazara igra se u od 18 sati na Marakani.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger