Headlines News :
Home » , » Dogovor Dačića i Platinija

Dogovor Dačića i Platinija

Written By maxtv on петак, 8. март 2013. | 13:12


Premijer Srbije Ivica Dačić, u telefonskom razgovoru sa prvim čovek UEFA Mišelom Platinijem, obećao svoje aktivno učešće u rešavanju gorućeg problema nasilja na fudbalskim stadionima u Srbiji. Dačić je, kako se navodi u saopštenju Vlade, rekao i da će u narednih deset dana biti formiran nacionalni tim koji će koordinirati aktivnosti za rešavanje tog problema.
Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić rekao je u današnjem telefonskom razgovoru s predsednikom UEFA Mišelom Platinijem da će Vlada Srbije preduzeti oštre mere za suzbijanje nasilja na sportskim takmičenjima.
Ivica Dacic i Misel Platini.jpg
Dačić je, kako se navodi u saopštenju Vlade, rekao i da će u narednih deset dana biti formiran nacionalni tim koji će koordinirati aktivnosti za rešavanje tog problema.
Predsednik UEFA Mišel Platini izrazio je zadovoljstvo zbog brzog reagovanja Vlade Srbije, navodi se u saopštenju.
Srbija i Hrvatska dobile su žute kartone i, ukoliko se ne reši problem nasilja na fudbalskim takmičenjima, preti opasnost da njihovi klubovi i reprezentacije budu isključeni iz evropskih takmičenja.
Dogovoreno je da se do kraja maja u Srbiji donese nacionalna strategija za borbu protiv nasilja i huliganstva na sportskim takmičenjima, a da problem bude trajno rešen u roku od šest meseci. Predsednik UEFA će narednih meseci posetiti Srbiju, dogovorili su se Dačić i Platini.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger