Headlines News :
Home » , , » Partizan na "plus osam" (VIDEO)

Partizan na "plus osam" (VIDEO)

Written By maxtv on среда, 6. март 2013. | 15:43


Partizan savladao BSK na gostovanju sa 4:0 i tako pobegao drugoplasiranoj Zvezdi na čak osam bodova prednosti. Dvostruki strelac za crno-bele bio je Kojić, jedan gol postigao je Mitrović, a najlepši trenutak na meču dogodio se u 76. minutu, kada je Darko Brašanac direktno iz kornera savladao protivničkog golmana.
Fudbaleri Partizana stekli su osam bodova prednosti u šampionskoj trci sa Crvenom zvezdom, pošto su danas u zaostalom meču 16. kola šampionata Srbije pobedili BSK u Borči sa 4:0 (2:0).
BSK-Partizan.jpg
Pred oko 1.500 gledalaca strelci za crno-bele bili su Nemanja Kojić u 8. i 63. minutu, Aleksandar Mitrović u 35, samo desetak minuta nakon što je zamenio povredjenog Marka Šćepovića i mladi Darko Brašanac, direktno iz kornera u 75. minutu.
Osim povrede Šćepovića, loša vest za navijače Partizana i trenera Vladimira Vermezovića je i povreda Vojislava Stankovića, koji je u finišu prvog poluvremena napustio teren i prepustio mesto Aleksandru Lazevskom.
Utakmica između BSK-a i Partizana prvobitno je trebalo da bude odigrana 26. februara, ali je odložena pošto je teren stadiona "Vizelj park" bio natopljen vodom.

Tabela: Partizan 43 boda, Crvena zvezda 35, Vojvodina 34, Jagodina 32, Rad 27, Sloboda 27, Javor 26, Spartak 23, OFK Beograd 22, Novi Pazar 19, Radnički Niš 18, Hajduk Kula 16, Donji Srem 16, BSK 14, Radnički Kragujevac 13, Smederevo 8.
Naredne subote na programu su mečevi 18. kola: Jagodina - Partizan, Donji Srem - Sloboda, Smederevo - Rad, Hajduk - OFK Beograd, BSK - Vojvodina, Spartak - Javor, Radnički Kragujevac - Radnički Niš, Crvena zvezda - Novi Pazar.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger