Headlines News :
Home » , » Kim Džong Rodman

Kim Džong Rodman

Written By maxtv on четвртак, 28. фебруар 2013. | 16:45


Navodi o susretu Denisa Rodmana i predsednika Severne Koreje Kim Džong Una uskomešali javnost u Americi. Popularni „Crv", pred okupljenom masom, rekao lideru za Ameriku neprijateljske države da u njemu ima „prijatelja za ceo život".
Nekadašnja NBA zvezda, podjednako kontroverzni i legendarni Denis Rodman, razgovarao je sa predsedednikom Severne Koreje Kim Džong Unom za vreme košarkaške utakmice kojoj su zajedno prisustvovali.
rodman.jpg
Kako prenose američki mediji, Rodman je prvom čoveku ove, za Zapad hermetički zatvorene zemlje, rekao da u njemu ima „prijatelja za ceo život".
Rodman i Kim su prvo ćaskali za vreme egzibicione utakmice u Pjongjangu. Sam meč su igrale mešovite ekipe, sastavljene od igrača iz Severne Koreje i Amerike. Njih dvojica su, navodno, sedeli jedan do drugog, razgovarali i smejali se, i sve to bez prevodioca.
Popularni „Crv" je zatim Kim Džong Unu, pred okupljenom masom, rekao da u njemu ima „prijatelja za ceo život".
rodman 2.jpg
Ovaj susret je učinio Rodmana najistaknutijim Amerikancem koji se ikada susreo sa mladim liderom Severne Koreje, koji je prema brojnim navodima zaljubljenik u košarku. Kolika je zapravo ljubav severnokorejskog vođe prema košarci pokazuje i činjenica da se on nije sastajao sa drugim istaknutim američkim državljanima prilikom njihovih poseta ovoj zemlji. Reč je o Muhamedu Aliju i Eriku Šmitu, prvom čoveku Gugla.
Rodman je zajedno sa trojicom igrača Harlem Globtrotersa stigao u Pjongjang kako bi snimio dokumentarac za američku kablovsku mrežu HBO.
rodman 3.jpg
Međutim, s obzirom da je ova vest stigla od strane agenta stanovnika Dvorane slavnih, zapadni mediji je prihvataju sa dozom skepse.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger