Headlines News :
Home » , » Bekam još nedovoljno spreman

Bekam još nedovoljno spreman

Written By maxtv on четвртак, 28. фебруар 2013. | 12:56


Fudbaler Pari Sen Žermena Dejvid Bekam rekao je da se u Francuskoj oseća kao kod kuće i da još nije dovoljno spreman da igra cele utakmice. Bekam je sinoć debitovao za PSŽ i odigrao je 85 minuta u pobedi nad Marsejom u Kupu od 2:0.
"Uvek je dobro kada ste u prvom timu. Bilo mi je zadovoljstvo. Osećam se kao kod kuće, igram sa super igračima u super timu. Osećao sam se dobro, ali ne mogu odmah da igram po 85 minuta", rekao je Bekam, preneli su francuski mediji.
Devid-Bekam-2.jpg
Sportski direktor PSŽ-a Leonardo rekao je da je Bekamov nastup dokaz da dolazak bivšeg fudbalera Mančester junajteda i Real Madrida nije marketinški potez.
"On nije došao samo da bismo se slikali, držali konferencije za novinare i prodavali dresove. Dokaz za to je njegov nastup protiv Marseja", rekao je Leonardo.
Trener Karlo Ančeloti je takođe pohvalio Bekamov doprinos pobedi u Kupu.
"Bekam je odigrao vrlo dobro. Kao po običaju, dobro je dodavao i dobro sarađivao sa saigračima. Pokazao je da može da igra, čak iako ima 37 godina", rekao je on.
Devid-Bekam-2.jpg
Ančeloti je dodao da je razočaran odlukom Evropske fudbalske unije da suspenduje Zlatana Ibrahimovića na dve utakmice, zbog crvenog kartona koji je dobio tokom utakmice sa Valensijom u Ligi šampiona.
"Bio sam iznenađen kada mu je sudija pokazao crveni karton, a suspenzija od dve utakmice je neverovatna. Nadam se da će preispitati svoju odluku", dodao je trener Pari Sen Žermena.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger