Headlines News :
Home » , » Olimpijakos na pragu četvrtfinala, Barsa nemilosrdna

Olimpijakos na pragu četvrtfinala, Barsa nemilosrdna

Written By maxtv on четвртак, 28. фебруар 2013. | 23:01


Olimpijakos trijumfovao u Istanbulu, Barselona nastavila pobedničku seriju, a poteru za Kataloncima u grupi F top 16 faze Evrolige nastavila Sijena koja je savladala Fenerbahče. Jedini meč u grupi E igrali Real i Broze Baskets. Madriđani bez većih problema došli do trijumfa.
Košarkaši Olimpijakosa pobedili su u Istanbulu Bešiktaš sa 79:60 u prvoj utakmici devetog kola Grupe F TOP 16 faze Evrolige.
Olimpijakos Besiktas.jpg
Pobeda Olimpijakosa u Istanbulu
Olimpijakos je tako došao do šeste pobede u Grupi F i na taj način se značajno približio prolasku u narednu fazu takmičenja. Grčku ekipu do pobede je predvodio Džoš Pauel sa 16 poena, dok je Kostas Papanikolau dodao 11. Sa druge strane najefikasniji su bili Gašper Vidmar i Patrik Kristofer sa po 13 poena, dok su Rendal Falker i Riki Minard dodali po 11.
Bešiktasu je ovo bio deveti proaz iz isto toliko utakmica u drugoj fazi, dok je Olimpijakos treći u grupi sa skorom od šest pobeda i tri poraza.
Barselona se trijumfom nad Himkijem od 71:69 učvrstila na čelu grupe F sa osam pobeda i jednim porazom, dok je ruska ekipa na četvrtom mestu sa pet pobeda i četiri poraza.
Makabi je uspeo da trijumfuje na gostovanju Kahi Laboral. Ekipa iz Izraela meč je dobila rezultatom 66:62. Obe ekipe posle devet odigranih kola imaju po četiri pobede i pet poraza i dele peto i šesto mesto u grupi F.
Sijena je pobedom nad Feberbahčeom od 87:69 nastavila poteru za prvoplasiranom Barselonom. Italijanski tim sada ima sedam pobeda i dva poraza.
Jedini meč u grupi E odigrali su Real i Broze Baskets. Madriđani su trijumfovali rezultatom 76:73, i tako zadržali prvo mesto. Nemačka ekipa ostala je prikovana za dno sa svih devet poraza.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger