Headlines News :
Home » , » Hapšenje navijača Zvezde i Partizana

Hapšenje navijača Zvezde i Partizana

Written By maxtv on четвртак, 28. фебруар 2013. | 17:07


Kragujevačka policija, u saradnji sa PU za grad Beograd, identifikovala i privela trojicu navijača koji su učestvovali u neredima kada je 10. 2. 2013. godine, u Kragujevcu, u hali Jezero, prekinuta finalna utakmica Kupa Radivoja Koraća između Crvene zvezde i Partizana. Privedeni su Želimir R(33) i Vladimir U (27) iz Beograda, kao i Goran A (37) iz Lazarevca.
Kragujevačka policija je, u saradnji sa kolegama iz Policijske uprave za grad Beograd, identifikovala i privela trojicu navijača koji su učestvovali u neredima kada je 10. februara 2013. godine, u Kragujevcu, u Sportskoj hali ''Jezero'', prekinuta finalna utakmica košarkaškog turnira ''Kup Radivoja Koraća'' između KK ''Crvena zvezda'' - KK ''Partizan''. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskim priredbama, danas će slobode biti lišeni i, uz krivičnu prijavu, istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu sprovedeni Želimir R (33) i Vladimir U (27) iz Beograda, kao i Goran A (37) iz Lazarevca.
Neredi Kragujevac2.jpg
Postoje osnovi sumnje da su navijači KK ''Crvena Zvezda'' Želimir R. i Vladimir U. sa tribina uskočili na teren Sportske hale ''Jezero'', dok je navijač KK ''Partizan'' Goran A. na tribinama nogom udario navijača sa obeležjima protivničke ekipe. Oni su identifikovani na osnovu snimaka koje je Policijska uprava u Kragujevcu prosledila policijskim službenicima u Beogradu i drugim policijskim upravama.
Neredi Kragujevac1.jpg
Kragujevačka policija, u saradnji sa kolegama iz drugih policijskih uprava, nastaviće rad na identifikaciji i ostalih učesnika nereda u Sportskoj hali ''Jezero''. Protiv njih će takođe biti preduzete sve mere odgovornosti predviđene zakonom.
U skladu sa opredeljenjem države da spreči nasilje na sportskim priredbama, Policijska uprava u Kragujevcu apeluje na sve državne organe ovlašćene za preduzimanje mera u okviru sprečavanja ove pojave, da te mere preduzmu u punom obimu, u skladu sa zakonom i na taj način daju doprinos suzbijanju ovog društvenog problema.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger