Headlines News :
Home » , » Odbojkašice Srbije jasne - Na Evropsko prvenstvo po zlato

Odbojkašice Srbije jasne - Na Evropsko prvenstvo po zlato

Written By maxtv on среда, 4. септембар 2013. | 15:47

Odbojkašice Srbije Jelena Nikolić i Brankica Mihajlović na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i Švajcarskoj očekuju reprizu uspeha sa prethodnog kontinentalnog šampionata. Imamo odličan spoj mladih i iskusnih igračica i to može da bude prevaga na našoj strani, rekla je Nikolićeva.

Odbojkašice Srbije Jelena Nikolić i Brankica Mihajlović rekle su da na predstojećem Evropskom prvenstvu očekuju da ponove uspeh iz 2011. godine kada su osvojile zlatnu medalju.

Najbolje srpske odbojkašice doputovale su u Šverin gde će od 6. do 14. septembra učestvovati na kontitnentalnom šampionatu, koji zajedno organizuju Nemačka i Švajcarska.

"Za mene je svako novo prvenstvo priča za sebe, a najlepše uspomene nosim sa Evropskog prvenstva u Beogradu. Bilo bi lepo kada bi ponovili taj uspeh. Sve ekipe su dobre, ali mislim da je konkurencija malo slabija nego prethodnih godina. Imamo odličan spoj mladih i iskusnih igračica i to može da bude prevaga na našoj strani. Očekujem dobar start", rekla je Nikolićeva.

Njena koleginica Brankica Mihajlović priznala je da oseća euforiju zbog početka prvenstva.

"Još se nisu slegle emocije sa Gran prija gde smo napravile veliki rezultat, ali to treba zaboraviti jer počinje Evropsko prvenstvo. Želimo da ponovimo uspeh iz 2011. godine. Igrali smo sa našim protivnicima iz grupe dosta puta i dobijali smo ih, ali turnir je drugačije takmičenje. Mislim da će svi imati motiv protiv nas jer smo branioci titule, ali ne bi trebalo da imamo pritisak, idemo korak po korak", poručila je Mihajlovićeva.

Reprezentacija Srbije nalazi se u grupi D sa selekcijama Bugarske, Češke i Poljske, a prvu utakmicu na EP odigraće u petak od 17 sati protiv Bugarske.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger