Headlines News :
Home » , » Juniorska rukometna reprezentacija poražena u poslednjoj sekundi od Tunisa

Juniorska rukometna reprezentacija poražena u poslednjoj sekundi od Tunisa

Written By maxtv on четвртак, 18. јул 2013. | 10:27

Poraz juniora Srbije u poslednjoj sekundi od Tunisa 29:28. Orlići tako propustili priliku da osiguraju plasman u osminu finala.
Muška juniorska rukometna reprezentacija Srbije izgubila je od selekcije Tunisa sa 29:28 (15:13), u trećem kolu A grupe prvenstva sveta, koje se održava u BiH.
Juniori2.jpg
Ovim neočekivanim neuspehom izabranici Vladimira Dragićevića propustili su priliku da osiguraju plasman u osminu finala, a pobedu su, praktično, imali u rukama.
Čvrsti i uporni rukometaši afričke selekcije većim delom uzbudljivog susreta igrali su bolje i sigurnije i imali prednost gotovo do same završnice. Ipak, nošeni gromkom podrškom sa tribina dvorane Borik, juniori Srbije uspeli su da preokrenu rezultat i minut i po pre kraja povedu sa 28:26.
Tada je, međutim, usledio neobjašnjiv pad koncentracije i plaćen je ceh neopreznim, početničkim greškama. Tunišani su smanjili vođstvo golom iz sedmerca, srpski tim potom nije realizovao napad, što su protivnici kaznili novim pogotkom iz kontranapada za izjednačenje 15 sekundi pre zvuka sirene.
Borik.jpg
U poslednjem napadu srpski juniori ponovo su pogrešili, a reprezentacija Tunisa iskoristila je poklon postigavši pobedonosni pogodak u poslednjoj sekundi za zasluženo slavlje.
Najefikasniji u redovima Srbije bili su Radivojević sa šest i Stefan Ilić i Pešić sa po pet golova, dok su pobednički sastav predvodili Madbi sa šest i ZZaziri i Susi sa po pet pogodaka.
U ostalim mečevima A grupe Danska je pobedila Angolu sa 31:18 (16:9), a Francuska Rusiju sa 33:28 (20:16).
Juniori1.jpg
Tabela: Danska 6 bodova, Srbija i Tunis po 4, Francuska i Rusija po 2 i Angola 0.
Danas  u četvrtom kolu sastaju se Francuska - Angola (16 sati), Rusija - Tunis (18.30) i Srbija - Danska (21).
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger