Headlines News :
Home » , » Ivanova čeka kazna, transfer još ne

Ivanova čeka kazna, transfer još ne

Written By maxtv on четвртак, 18. јул 2013. | 10:38

Ivan Ivanov je dobio dobru ponudu od FK Bazel, ali ona u finansijskom smislu nije dovoljno dobra za upravu crno-belih.
Starsport
Po pisanju b92 u vrhu srpskog šampiona, uprava Partizana je švajcarskom klubu poslala svoje finansijske zahteve i još uvek nije dobila odgovor.
U Partizanu očekuju da se tokom nedelje razgovori ubrzaju nakon čega će biti poznato da li će Ivanov biti prodat Bazelu ili ne.
„Dok Partizan ne dobije pozitivan odgovor od Bazela na finansijsku ponudu, bugarski reprezentativac neće biti prodat Švajcarcima. Ivanov ima odličnu platu u Partizanu i sve do juče bio je i više nego korektan kada je u pitanju njegov odnos prema crno-belom dresu. Međutim, nakon njegovog stava da ne igra u Jermeniji, najverovatnije će biti kažnjen. O tome će odlučiti uprava u narednim danima. Tokom celih priprema Ivanov je bio komandant naše odbrane, tako da je njegov jučerašnji potez sve zatekao. Mi smo sa njim imali načelni dogovor da on do kraja kvalifikacija ostane u Partizanu tako da ne znamo zbog čega je naglo promenio stav“, rekao je za B92 izbor iz vrha uprave crno-belih. 

Ivanov je izjavio pred meč u sredu da se danima oseća loše i da nije sposoban da igra jer mu uprava ne dozvoljava transfer u Bazel.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger