Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Troicki stao u trećem kolu

Vimbldon: Troicki stao u trećem kolu

Written By maxtv on субота, 29. јун 2013. | 14:59

Srbija ostaje sa samo jednim predstavnikom u singlu i to Novakom Đokovićem. U meču koji je trebalo da bude igran juče, Viktor Troicki je ubedljivo poražen od Mihaela Južnjeg rezultatom 3:0 (6:3 6:4 7:5) za 127 minuta igre. 

Od starta meča Viktor nije prikazivao igru kakvu je prikazao u prva dva kola ovogodišnjeg turnira. Rus je brzo poveo 3:0 uz brejk prednosti i tu zalihu je sačuvao do kraja seta. Drugi set je doneo bolji otpor srpskog tenisera ali je ponovo jedan brejk bio presudan. Viktor je ispustio svoj servis pri rezultatu 2:2 što se kasnije ispostavilo kao odlučujuća prednost za Južnjeg. Imao je Viktor nekoliko brejk lopti ali niti jednu nije iskoristio i Južnji je stigao do velikih 2:0.

Treći set je bio nešto drugačiji uprkos tome što je Troicki odmah dozvolio brejk. Po prvi put u meču je uspeo da se vrati u igru i sa 0:2 preokrene na 3:2. Međutim, u nastavku seta Južnji je u ključnom trenutku napravio novi brejk (pri rezultatu 5:5) i ubrzo potom iskoristio prvu meč loptu za prolaz u naredno kolo.

U osmini finala Južnji (20. nosilac) imaće težak zadatak s obzirom da će se sastati sa domaćim favoritom i drugim nosiocem turnira Endijem Marejem.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger