Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Troicki otvara, Đoković zatvara program

Vimbldon: Troicki otvara, Đoković zatvara program

Written By maxtv on субота, 29. јун 2013. | 10:14

Šestog dana na terenima "Ol Ingland Kluba" gledaćemo dva preostala predstavnika Srbije u singlu, Viktora Troickog i Novaka Đokovića, kao i Nenada Zimonjića i Jelenu Janković u dublu i Bojana Jovanovski u miksu. Takmičenje, i to u konkurenciji juniora, počinje i mladi Laslo Đere.
Šestog dana Vimbldona, ukoliko vremenske prilike budu milosrdne, na terenu bi trebalo dase nađu preostali srpski predstavnici u singlu, Viktor Troicki i Novak Đoković.
w.jpg
Takođe, danas će igrati i Nenad Zimonjić i Jelena Janković u dublu, Bojana Jovanovski u miksu, kao i mladi Laslo Đere u konkurenciji juniora.
Prvi će na teren, sasvim logično, Viktor Troicki, koji će od 12.30 igrati protiv Rusa Mihaila Južnjog.
Troicki i Južnji su po nominalnom programu bili planirani da odigraju svoj meč juče, ali je kiša uslovila da se taj meč pomeri za subotu. Njihov duel otvara program na Terenu 2. Ovo će biti šesti međusobni okršaj dva igraća, a Troicki vodi sa 3:2 u pobedama.
w2.jpg
Meč Novaka Đokovića i Žeremija Šardija iz Francuske ne bi trebalo da počne pre 17 časova.
Najbolji teniser sveta i i Šardi zatvaraju program na Centralnom terenu, na kojem, kao što je poznato, i u slučaju kiše neće biti pomeranja mečeva.
Đoković u šest mečeva sa rancuskim teniserom ne zna za poraz, a njih dvojica se nisu sastajali od 2011. godine.
Što se tiče Nenada Zimonjića, on je baš kao i Troicki trebal oda igra u petak ali je kiša odložila i njegov duel. Zimonjiž i Beneto igraju sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim i Frederikom Nilsenom iz Danske, a ovaj meč je četvrti na Terenu 14.
U dublu će igrati i Jankovićeva, koja se u paru sa Hrvaticom Mirjanom Lučić-Baroni sastaje sa Belgijankom Kirsten Flipkens i Magdalenom Ribarikovom iz Slovačke. Taj meč je treći po redu na Terenu 5.
w3.jpg
Bojana Jovanovski i Kolumbijac Huan Sebastijan Kabal igraju meč prvog kola miksa protiv nemačkog para Martin Emrih-Julija Gerges. Ovo će biti četvrti meč na Terenu 8.
I na kraju, takmičenje na Vimbldonu počinje i Laslo Đer, koji u prvom kolu u takmičenju juniora igra sa domaćim teniserom Kameronom Norijem.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger