Headlines News :
Home » , » Slaviša Stojanović novi trener FK Crvene Zvezde

Slaviša Stojanović novi trener FK Crvene Zvezde

Written By maxtv on недеља, 23. јун 2013. | 12:22

Slovenački stručnjak Slaviša Stojanović biće novi trener Crvene zvezde. Nekadašnji selektor Slovenije, u tri navrata i zvanično najbolji trener ove zemlje, dogovorio je sve uslove sa upravom crveno-belih i ekipi će se pridružiti na pripremama u Sloveniji.
Fudbalski klub Crvena zvezda obavio je sve pregovore sa slovenačkim trenerom Slavišom Stojanovićem i ostalo je samo da se potpiše ugovor kako bi on postao novi šef stručnog štaba najtrofenijeg srpskog kluba.
Zvezda.jpg
Kako se navodi u smaom klubu, najveći deo posla je obavljen i ostalo je još samo da se potpiše ugovor. Zbog vremenskih ograničenja, to će se verovatno desiti sutra ujutro.
Prvotimci Zvezde danas popodne kreću na pripreme u Sloveniju, gde će ih verovatno dočekati novi trener. Zbog zgusnutog rasporeda, zvanične promocije verovatno neće biti.
Stojanović ima 43 godine, a najveći deo igračke i trenerske karijere proveo je u Sloveniji, čiji je selektor bio godinu dana sa neslavnim učinkom. Osim toga, bio je i pomoćnik Srećku Katanecu u reprezentaciji Ujedinjenih Arapskih Emirata.
Zvezda-2.jpg
U Sloveniji je vodio Slovan, Livar, Domžale i Celje, a tri puta je proglašavan za najboljeg trenera u toj zemlji.
Dosadašnji trener crveno belih Rikardo Sa Pintu podneo je ostavku prošle nedelje, navodeći kao razlog činjenicu da uprava kluba nije ispunila interni dogovor.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger