Headlines News :
Home » , , » Mediteranske Igre: Bronza u mačevanju za Smiljku Rodić (VIDEO)

Mediteranske Igre: Bronza u mačevanju za Smiljku Rodić (VIDEO)

Written By maxtv on недеља, 23. јун 2013. | 19:57

Smiljka Rodić je u disciplini mač osvojila bronzanu medalju na Mediteranskim igrama u Turskoj, pošto ju je u polufinalu savladala Sara Besbes iz Tunisa rezultatom 15:3.
Naša takmičarka je dobro krenula, povela sa 2:1 ali je onda usledila duga pauza usled srčanih problema Besbesove. Nakon toga Rodićeva je izgubila ritam i nije uspela da se plasira u finale.
Smiljka-Rodic1.jpg

„Krenulo je dobro, ali me je izbacila iz ravnoteže duga pauza. Bila sam spremna na više od ovoga, što se rezultata tiče. Naravno da mi je drago što sam uspela da se domognem pobedničkog postolja", rekla je posle polufinalnog meča Smiljka Rodić.
Smiljka-Rodic2.jpg

Smiljka je pre polufinala imala četiri borbe u kojima je izvojevala dve pobede i dva poraza. Ona je pobedila domaću takmičarku Rehu Dogan rezultatom 5:1 i Libijku Dominik Tanus rezultatom 5:4.Izgubila je od Italijanke Rosele Fijamingo i Tunižanke Maje Mansuri identičnim rezultatom 5:4. Sledeća protivnica joj je bila Francuskinja Melisa Goram, koju je Rodićeva savladala rezultatom 15:12 i obezbedila bronzanu medalju.
Smiljka-Rodic3.jpg
Srbiju je u muškoj konkurenciji u Mersinu predstavljao Luka Nikolić koji je takmičenje završio u prvoj fazi sa četiri poraza.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger