Headlines News :
Home » , , » Mediteranske Igre: Srebro i bronza za Srpske strelce (VIDEO)

Mediteranske Igre: Srebro i bronza za Srpske strelce (VIDEO)

Written By maxtv on недеља, 23. јун 2013. | 16:41

Srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je na Mediteranskim igrama u Mersinu srebrnu medalju u disciplini vazdušni pištolj, dok je bronza pripala Damiru Mikecu. Sutra je na programu drugi dan streljačkog turnira kada će vazdušnom puškom gađati Andrea Arsović, Ivana Maksimović, Nemanja Mirosavljev i Dejan Pešić.
Srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je na Mediteranskim igrama u Mersinu srebrnu medalju u disciplini vazdušni pištolj, dok je bronza pripala Damiru Mikecu.
ZA.jpg
Arunovićeva je drugo mesto osvojila pošto je u finalu imala 200,6 krugova, zlato je osvojila Francuskinja Selin Gobervil (202,5), a bronzu Slovenka Petra Dobravec (175,5).


Druga srpska predstavnica u ovoj disciplini Bobana Veličković zauzela je peto mesto sa 136,2 kruga.
Damir Mikec je zauzeo treće mesto iza Španca Pabla Karere (199,3) i Turčina Jusufa Dikeca (198,7), dok je Andrija Zlatić sa 158,6 krugova završio na četvrtoj poziciji.
Sutra je na programu drugi dan streljačkog turnira kada će vazdušnom puškom gađati Andrea Arsović, Ivana Maksimović, Nemanja Mirosavljev i Dejan Pešić.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger