Headlines News :
Home » , » Šarapova, ipak, bolja od Jelene

Šarapova, ipak, bolja od Jelene

Written By maxtv on среда, 5. јун 2013. | 17:23

Srpska teniserka Jelena Janković završila je učešće na Otvorenom prvenstvu Francuske, pošto je u četvrtfinalu poražena od Ruskinje Marije Šarapove sa 2:1 (0:6, 6:4, 6:3). Meč je trajao dva sata i jedan minut.
Ovo je bio deveti duel Jankovićeve i Šarapove, i osma pobeda Ruskinje, koja brani titulu osvojenu prošle godine na Rolan Garosu. Fantastičan prvi set naše teniserke, ipak Jelena nije uspela da nastavi u istom ritmu. Šarapova se vraća u igru, pravi preokret i stiže do polufinala turnira.
Jeca-RG1.jpg
Jelena je u prvom setu u potpunosti nadigrala protivnicu, pa tako Ruskinja nije osvojila nijedan gem. Šarapova je na početku drugog seta došla do svog prvog gema na meču i to na servis Jankovićeve, a potom je bez većih problema i osigurala brejk i povela sa 2:0.
Sarapova-RG.jpg
Jankovićeva je uspela da smanji razliku na 2:1, ali je Šarapova potom vezala tri gema, uz još jedan brejk, i povela sa 5:1, međutim Srpska teniserka je uzvratila oduzimanjem servisa Ruskinji i dođe do 5:4. Šarapova je potom bez ikakvih problema na svoj servis uspela da dođe do izjednačenja u setovima.
Jeca-RG2.jpg
U odlučujućem setu, nije bilo brejka do rezultata 3:3, a onda je Šarapova uspela da oduzme servis našoj teniserki, koja potom nije uspela da uѕvrati brejk Ruskinji.
Jeca-RG3.jpg
Šarapova je potom osvojila svoj servis i napravila još jedan brejk i tako došla do polufinala Rolan Garosa, gde će se sastati sa Beloruskinjom Viktorijom Azarenkom, koja je bila bolja od Marije Kirilenko iz Rusije, savladavši je sa 2:0.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger