Headlines News :
Home » , » Oman i Južna Koreja korak bliže SP

Oman i Južna Koreja korak bliže SP

Written By maxtv on среда, 5. јун 2013. | 11:34

Fudbalska reprezentacija Omana napravila je krupan korak ka istorijskom plasmanu na prvenstvo sveta pošto je danas na domaćem terenu, u utakmicu B grupe završnih azijskih kvalifikacija, savladala selekciju Iraka sa 1:0.
Oman je preuzeo drugo mesto u grupi sa sedam bodova zaostatka za Japanom, koji je obezbedio učešće na Mundijalu 2014. u Brazilu, a sa utakmicom više beži dva boda trećeplasiranoj Australiji.
Japan-Oman-1.jpg
Ranije je Japanu bio dovoljan remi protiv Australije (1:1) da osigura jedno od prva dva mesta koja vode na šampionat sveta.
Južna Koreja je preuzela vođstvo u A grupi igrajući u gostima protiv Libana nerešeno 1:1. Izuzetno važan bod Korejci su osvojili golom u sedmom minutu sudijske nadoknade.
Pun pogodak zabeležio je Iran pobedom u gostima protiv Katara (1:0), pa sa utakmicom manje zaostaje bod za vodećima Južnom Korejom i Uzbekistanom.
Iran.jpg
Preostake utakmice u A grupi: Južna Koreja - Uzbekistan, Iran - Liban (11. juna), Uzbekistan - Katar, Južna Koreja - Iran (18. juna).
Preostale utakmice u B grupi: Irak - Japan, Australija - Jordan (11. juna), Jordan - Oman, Australija - Irak (18. juna).
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger