Headlines News :
Home » , » Aplauz srpskoj himni u Tuzli!

Aplauz srpskoj himni u Tuzli!

Written By maxtv on среда, 5. јун 2013. | 16:06

Neki bi rekli da se dogodilo čudo, ali navijači u Tuzli nisu izviždali srpsku himnu. Čak je nakon intoniranja "Bože pravde" usledio aplauz, ne celog stadiona, ali njegovog dobrog dela. Sama utakmica mladih selekcija BiH i Srbije je završena nerešeno – 1:1.
Moglo bi se reći da su navijači fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine iz Tuzle zadali svojevrstan "domaći zadatak" svima u regionu, pošto su uoči prijateljske utakmice sa Srbijom aplauzima pozdravili himnu "Bože pravde" i pokazali da uz malo dobre volje i uzajmnog poštovanja sportski događaji mogu da budu praznik za sve aktere.
Mlade selekcije BiH i Srbije odigrale su nerešeno (1:1), a tokom svih 90 minuta navijači domaćina glasno su bodrili svoj tim, ali bez ijednog uvredljivog povika na račun gostiju.
Lepa poruka poslata je iz Tuzle, ali nije baš sve bilo idealno, jer su nekoliko puta tokom utakmice "prozivali" Sarajlije apostrofirajući rivalstvo pristalica Slobode sa navijačima Željezničara i Sarajeva.
BIH Srbija mladi.jpg
Što se same utakmice tiče, reprezentacija Srbije došla je u vođstvo u 24. minutu nakon autogola Cimirota. Izjednačenje domaćinu doneo je Maletić golom u 50. minutu susreta. Izabranici selektora Radovana Ćurčića gostuju 7. juna u Atini, gde će odigrati prijateljsku utakmicu protiv domaćina Grčke.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger