Headlines News :
Home » , » Radonjić: Na pobedu i pored problema

Radonjić: Na pobedu i pored problema

Written By maxtv on уторак, 7. мај 2013. | 16:07


Strateg crveno-belih Dejan Radonjić rekao je pred novi ''večiti derbi'' da ta utakmica uvek nosi specifičnu težinu ali da njegova ekipa, i pored problema sa povredama, ide na pobedu. Cvetković sigurno ne igra, Radivojević i Savović neizvezni.
Trener košarkaša Crvene Zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da je predstojeća utakmica s Partizanom veoma važna za njegov tim koji zbog lošijih rezultata želi da pobedom obezbedi plasman u završnicu Super lige Srbije. Zvezda ima puno problema sa povredama.
Radonjic.jpg
"Dueli protiv Partizana uvek imaju specifičnu težinu. Rezultati u dosadašnjem delu takmičenja su nas doveli do toga da moramo u svakoj narednoj utakmici da tražimo pobedu kako bismo obezbedili plasman u završnicu takmičenja", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u Beogradu.
Košarkaši Crvene Zvezde sutra u 21.00 u Hali "Pionir" igraju protiv Partizana utakmicu devetog kola Super lige Srbije.
Partizan je prvi na tabeli sa sedam pobeda i jednim porazom, dok Zvezda zauzima treće mesto s pet pobeda i tri poraza. To će biti šesti duel beogradskih timova u ovoj sezoni, a Zvezda ima pobedu više. Međutim, u poslednje dve utakmice, u Superligi i u finalu Jadranske lige, pobedili su "crno-beli".
Radonjić je rekao da Aleksandar Cvetković sutra sigurno neće igrati, da je neizvestan nastup Borisa Savovića, dok je Vuk Radivojević još u fazi oporavka.
"Partizan je bio bolji u prethodna dva meča. Imamo problema sa povređenim igračima, ali siguran sam da će svi koji izađu na teren dati sve od sebe da u ovakvim okolnostima pobedimo Partizan", rekao je Radonjić.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger