Headlines News :
Home » , » Lazović spreman za odlučujuće mečeve

Lazović spreman za odlučujuće mečeve

Written By maxtv on уторак, 7. мај 2013. | 18:49


Dobro raspoloženje u taboru crveno-belih upotpunio je i oporavak Darka Lazovića koji je spreman da pomogne ekipi za odlučujuće mečeve u borbi za titulu.
Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović potvrdio je danas da se oporavio od povrede i biće spreman da pomogne ekipi u borbi za titulu u završnici šampionata.
Lazovic1.jpg
"Osećam se dobro, nemam nikakvih teškoća da izdržim sve napore. Propustio sam tri utakmice, ali sada se vraćam u ritam i nadam se da ću vrlo brzo biti maksimalno spreman. U prethodne tri nedelje radio sam odvojeno od ekipe i uželeo sam se treninga i utakmica. Ulazimo u finiš prvenstva i uradiću sve da pomognem svojim saigračima da ostvarimo maksimalan učinak", rekao je Lazović za sajt kluba.
Sledeći rival Crvene zvezde je ekipa OFK Beograda koja je u jesenjoj polusezoni dva puta u kratkom periodu pobedila crveno-bele, u šampionatu i u Kupu.
"Ostali su nam veliki dužnici u sportskom smislu. Porazi koje su nam naneli treba da nam budu dodatni motiv i poziv na oprez. Radi se o odličnoj ekipi koja ima sjajne pojedince. Očekujem da i u subotu na Marakani navijači vide dobru utakmicu i naravno, pobedu Zvezde", kazao je povremeni reprezentativac Srbije. On je dodao da igrači još ne razmišljaju o večitom derbiju sa Partizanom, koji se igra 18. maja na stadionu u Humskoj.
"Zadovoljni smo što smo se našli u situaciji da imamo priliku da prvenstvo završimo prvi, medjutim, čekaju nas četiri finala do kraja sezone. Jedini ispravan i mogući način da dodjemo do cilja jeste da idemo korak po korak", zaključio je Lazović, čiji tim zaostaje dva boda za vodećim Partizanom.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger