Headlines News :
Home » , » Udovičić selektor SAD

Udovičić selektor SAD

Written By maxtv on уторак, 7. мај 2013. | 23:24


Dejan Udovičić imenovan za novog selektora vaterpolo reprezentacije SAD, koju će voditi do kraja Olimpijskih igara 2016. godine. Udovičić će debitovati u finalu Svetske lige u Rusiji, od 11. do 16. juna.
Trener vaterpolista kragujevačkog Radničkog, doskorašnji selektor reprezentacije Srbije Dejan Udovičić, imenovan je danas za selektora nacionalnog tima SAD.
Udovicic4.jpg
Američki vaterpolo savez potvrdio je da će Udovičić predvoditi vaterpoliste te zemlje na Olimpijskim igrama 2016. godine u Rio de Žaneiru, uz opciju da saradnja može da bude produžena.
Udovičić je od 2006. do 2012. godine sa velikim uspehom vodio reprezentaciju Srbije sa kojom je osvojio 16 medalja na 17 poslednjih velikih takmičenja.
Radnički je pod njegovim vođstvom postigao najveći uspeh u istoriji osvojivši trofej Kupa Evrope. Kragujevčani trenutno igraju i finale plej-ofa prvenstva Srbije sa beogradskom Crvenom zvezdom.
"Oduševljen sam što sam postao novi selektor reprezentacije SAD i ponosan sam što delimo viziju uspeha. Počinjemo novi dugorični program i čeka nas mnogo napornog rada. Sjedinjene Države imaju veliki potencijal i bićemo spremni za buduće izazove", rekao je Udovičić.
Udovičić će preuzeti reprezentaciju SAD po završetku prvenstva Srbije.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger