Headlines News :
Home » , » Fantastična Ana

Fantastična Ana

Written By maxtv on уторак, 7. мај 2013. | 22:47


Ana Ivanović se plasirala među 16 najboljih na turniru premijer serije u Madridu. Odličnom igrom prvi reket Srbije savladala Južnoafrikanku Šanel Šipers 6:2, 6:2. U borbi za četvrtfinale protiv Loroe Robson.
Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u osminu finala WTA turnira premijer serije u Madridu savladavši večeras u drugom kolu Južnoafrikanku Šanel Šipers sa 2:0 u setovima - 6:2, 6:2.
Ana-Ivanovic1.jpg
Odličnom igrom prvi reket Srbije zasluženo je izborila pobedu protiv 61. teniserke sveta u njihovom prvom međusobnom duelu. Ivanovićeva je tokom celog meča bila nadmoćna i bez mnogo problema probila se među 16 najboljih na značajnom turniru.
Posebno ohrabruje što je igrala sa velikim samopouzdanjem, servis je sjajno služio, a ubojitim forhend udarcima sigurno je osvajala poene. Šipers nije imala nikakve šanse u večerašnjem duelu, a Srpkinja je potvrdila da je u zavidnoj formi i najavila značajne rezultate u nastavku sezone.
Sipers.jpg
Ivanovićeva se u borbi za četvrtfinale sastaje sa Britankom Lorom Robson, koja je napravila iznenadjenje savladavši favorizovanu Poljakinju Agnješku Radvanjsku sa 6:3, 6:1.
Robson zauzima 41. mesto na svetskoj rang listi, a jedini dosadašnji medjusobni meč pripao je srpskoj teniserki.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger