Headlines News :
Home » , » Novo zlato za Milicu

Novo zlato za Milicu

Written By maxtv on субота, 4. мај 2013. | 22:34


Milica Mandić osvojila zlatnu medalju na Otvorenom prvenstvu Španije u Alikanteu, pobedivši u finalu kategorije do 73 kilograma Tatar Nur iz Turske sa 2:1. Turnir u Alikanteu deo je priprema za predstojeće svetsko prvenstvo u Meksiku.
Olimpijska šampionka u tekvondu Milica Mandić osvojila je danas zlatnu medalju na Otvorenom prvenstvu Španije u Alikanteu. Ona je, u finalu kategorije do 73 kilograma, pobedila Tatar Nur iz Turske sa 2:1.
Mandic.jpg
"Srećna sam zbog pobede i zlatne medalje. To nam je bio najvažniji test u ovom delu priprema, sigurno i najjači turnir. Ipak, najbitnije je ono što će biti u Meksiku", rekla je Mandićeva posle trijumfa.
Olimpijska šampionka iz Londona bila je apsolutno dominantna u svim borbama u Španiji, što je pokazatelj da polako i sigurno podiže formu pred odlazak na Svetsko seniorsko prvenstvo u Meksiku.
"Odličan rezultat u pravo vreme. Idemo dalje, pred nama je još iskušenja i potvrđivanja. Važno je da se sada samopouzdanje podiglo na viši nivo. Ulazimo u poslednja dva meseca pred odlazak u Meksiko i ovo nam je zaista trebalo", rekao je trener Dragan Jović.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger