Headlines News :
Home » , » Modrić ostaje u Realu

Modrić ostaje u Realu

Written By maxtv on субота, 4. мај 2013. | 18:16


Tvrdi menadžer hrvatskog reprezentativca Mario Mamić. Modrićev menadžer tako je negirao pisanje italijanskih medija da će bivši igrač Totenhema napustiti Bernabeu i pridružiti se ekipi Intera.
Agent fudbalera Real Madrida Luke Modrića negirao je danas da će njegov klijent na leto napustiti taj španski klub i preći u Inter. Mediji su preneli da je Inter zainteresovan za dovođenje hrvatskog reprezentativca, ali je njegov agent Mario Mamić rekao da nije čuo za to.
Modric.jpg
"Luka će ostati u Real Madridu. Mislim da nema nikakve šanse da ga u narednim godinama vidimo u nekom drugom dresu", rekao je Mamić, preneli su italijanski mediji.
"Da li bi odbio Inter i ostao u Realu? Mislim da bi to uradio. Inter je dobra ekipa, ali Luka želi da ostane u Realu i ne postoji ni najmanja šansa da napusti Santjago Bernabeu", dodao je on.
Modrić je profesionalnu karijeru počeo u Dinamu iz Zagreba, kratko je igrao za Zrinjski i Zaprešić, 2008. godine prešao je u Totenhem, odakle je posle četiri godine otišao u Real Madrid.
Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 65 utakmica i postigao osam golova.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger