Headlines News :
Home » , » Hal dogodine u Premijer ligi

Hal dogodine u Premijer ligi

Written By maxtv on субота, 4. мај 2013. | 17:59


Fudbaleri Hala obezbedili su danas direktan plasman u Premijer ligu, pošto su odigrali sa Kardifom 2:2, dok je Votford poražen od Lidsa. Kardif je još ranije zaslužio promociju, dok će se za treće mesto koje vodi u elitu boriti Votford, Brajton, Kristal Palas i Lester.
Engleski drugoligaški fudbalski klub Hal obezbedio je plasman u Premijer ligu sledeće sezone, pošto je danas na svom terenu odigrao nerešeno 2:2 sa Kardifom. Halu je bila potrebna pobeda za direktan plasman u Premijer ligu, pošto je imao bod više od trećeplasiranog Votforda, koji je igrao na svom terenu sa Lidsom.
Hal.jpg
Kardif, koji je ranije obezbedio plasman u Premijer ligu, je poveo u 49. minutu golom Frejzera Kembela, a domaći su preokrenuli preko Nika
Prošvica u 58. i Pola Mekšejna u 63. minutu.
Hal je imao šansu za pobedu, kada mu je u poslednjem minutu dosuđen penal. Navijači su radosni zbog toga uleteli u teren, ali nisu imali razloga za slavlje, pošto je Prošvic promašio.
Konačan rezultat postavio je Niki Mejnard, u petom minutu sudijske nadoknade vremena, kada je postigao gol iz jedanaesterca.
Fudbaleri i navijači Hala su na kraju utakmice morali da strepe još 15 minuta jer je utakmica Votforda i Lidsa još trajala. Lids je na kraju pobedio sa 2:1 i tako pomogao Halu da izbori direktan plasman u Premijer ligu.
Kardif je sezonu završio na prvom mestu sa 87 bodova, a Hal sa osam manje.
Ekipe koje se nalaze od trećeg do šestog mesta na tabeli Votford, Brajton, Kristal Palas i Lester će se boriti za mesto koje vodi u Premijer ligu, dok će iz Čempionšipa ispasti Piterboro, Vulverhempton i Bristol.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger