Headlines News :
Home » , » Brejk Memfisa u Los Anđelesu

Brejk Memfisa u Los Anđelesu

Written By maxtv on среда, 1. мај 2013. | 12:06


Košarkaši Memfisa napravili su jutros brejk u Los Anđelesu, savladavši u 5. utakmici četvrtfinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige LA Kliperse sa 103:93 i tako došli na korak od polufinala pošto su poveli sa 3:2 u seriji u kojoj se igra do četiri pobede. Istu prednost imaju i Denver Nagetsi protiv Golden Stejt Voriorsa nakon trijumfa od 107:100.
Košarkaši Memfis Grizlisa i Denver Nagetsa stekli su u noći između utorka i srede prednost od 3:2 u serijama protiv Los Anćeles Klipersa odnosno Golden Stejta. ''Grizliji'' su napravili brejk u ''gradu anđela'' pobedom od 103:93 a Denver je na svom terenu dobio Voriorse rezultatom 107:100.
Memfis je na najbolji način kapitalizovao povredu članka centra Klipersa Blejka Grifina i predvođen Zekom Rendolfom i Majkom Konlijem ostvario pobedu kojom je odškrinuo vrata polufinala pošto će u narednom meču, u petak, biti domaćin.
Rendolf je sa 25 koševa bio najefikasniji pojedinac Memfisa, dok je Konli ubacio samo pet poena manje. Na suprotnoj strani briljirao je Kris Pol sa 35 koševa čime je izjednačio lični rekord u plej-ofu.

U drugoj utakmici, odigranoj jutros, Denver je na svom terenu savladao Golden Stejt sa 107:100 i poveo sa 3:2 u seriji.

Najzaslužniji za pobedu Denvera bili su Andre Iguodala sa 25 koševa i 12 skokova, odnosno Taj Loson koji je utakmicu završio sa 19 poena i deset asistencija.

U poraženom timu odskočio je Herison Bartns sa 23 koša.

Naredna utakmica igra se u noći između četvrtka i petka u Oklendu.

Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger