Headlines News :
Home » , » Troicki u četvrtfinalu Minhena

Troicki u četvrtfinalu Minhena

Written By maxtv on среда, 1. мај 2013. | 14:04


Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u četvrtfinale ATP turniru u Minhenu, pošto je danas u drugom kolu savladao Čeha Radeka Štepaneka sa 6:4, 6:4. Isti uspeh Viktor je načinio i u konkurenciji dublova.
Pobedom nad Radekom Štepanekom od 6:4, 6:4, naš teniser Viktor Troicki plasirao se u četvtfinale turnira u Minhenu. Troicki i u četvtfinalu dublova.
Troicki 1.jpg
Troicki je do pete pobede iz 10 međusobnih duela protiv Štepaneka došao posle sat i 21 minut igre.
Iako je je Štepanek mnogo bolje počeo meč i osvojio ptva tri poena, naš teniser se probudio i dobio narednih pet gemova za potpuni preokret. Čeh zatim dobija poen na svoj servis ali je Viktor bio siguran na svoj servis i osvojio prvi set rezultatom 6:4.
Sličan je bio i scenario u drugom setu. Štepanek bolje počinje i prvi pravi brejk za 3:1, da bi se nakon toga Viktor razgoropadio i dobio sledeća četiri gema i završio drugi set istovetnim reultatom kao i prvi - 6:4.

Srpski teniser će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika meča Filip Kolšrajber (Nemačka) - Jevgeni Koroljev (Kazahstan).

Troicki je sa Čehom Lukašom Dluhijem izborio plasman u četvrtfinale turnira u konkurenciji dublova, a protivnici u borbi za polufinale biće im Kipranin Markos Bagdatis i Amerikanac Erik Butorac.

Turnir u Minhenu igra se nagradni fond od 467.800 evra.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger