Headlines News :
Home » , » Partizan dočekuje Nišlije, Zvezda u Jagodini

Partizan dočekuje Nišlije, Zvezda u Jagodini

Written By maxtv on среда, 1. мај 2013. | 14:07


Crno-beli protiv Radničkog iz Niša i sa Vukom Rašovićem na čelu čuvaju dva boda prednosti u odnosu na "večitog rivala". Zvezda ima teško gostovanje u Jagodini, dok Vojvodina u Novom Sadu dočekuje ekipu Rada. "Romantičari" na Karaburmi dočekuje kragujevački Radnički, dok su ostali mečevi na programu u subotu.
Lider na tabeli fudbalske Super lige Srbije, beogradski Partizan, dočekaće sutra, u 26. kolu prvenstva Radnički iz Niša, dok će najveći rival Crvena zvezda gostovati Jagodini.
Partizan.jpg
Crno-beli su nakon seriji loših rezultata pod vođstvom Vladimira Vermezovića rešili da smene šefa struke, pa su tako na mesto trenra doveli Vuka Rašovića.
On će svoj debi na klupi Partizana imati sutra od 18.30, kada će petostruki uzastopni šampion dočekati niški Radnički i pokušati da zadrži prednost od dva boda na liderskoj poziciji u odnosu na Crvenu zvezdu, koja ima 56 bodova.
Klub iz Ljutice Bogdana gostovaće sutra od 19.00 u Jagodini protiv istoimene ekipe iz tog grada u derbiju 26. kola.
Crvena-zvezda.jpg
Trener Zvezde Rikardo Sa Pinto rekao je da njegova ekipa ne sme da propusti pruženu šansu u šampionskoj trci, pošto zaostaju dva boda za Partizanom u odnosu na pre mesec dana, kada su zaostajali 11.
Jagodina sa druge strane zaostaje šest bodova u odnosu na trećeplasiranu Vojvodinu, pa su joj bodovi u trci za izlazak na međunarodnu scenu naredne sezone preko potrebni.
Vojvodina će na stadionu Karađorđe dočekati Rad u još jednom derbiju 26. kola, a ekipa sa Banjice do sada u prolećnom delu sezone ni jednom nije došla do pobede u gostima, dok Novosađani imaju priliku da produže seriju na pet utakmica bez poraza u šampionatu.
Vojvodina.jpg
OFK Beograd će na Omladinskom stadionu dočekati Radnički 1923, kojem svaki bod mnogo znači u borbi za opstanak, pošto su pretposlednji sa 24 boda, dva manje od opasne zone, dok OFK sa druge strane nema šanse da izbori plasman na međunarodnu scenu.
Ostale utakmice 26. kola Super lige Srbije igraće se u subotu, a sastaće se BSK Borča - Spartak, Donji Srem - Smederevo, Hajduk - Javor i Sloboda - Novi Pazar.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger