Headlines News :
Home » , » Zvezda uložila žalbu

Zvezda uložila žalbu

Written By maxtv on уторак, 30. април 2013. | 20:15


Crvena zvezda uložila žalbu na odluke posle prekinutog finalnog meča završnog turnira juniorske lige Srbije protiv Partizana, u ponedeljak u Čačku.
Ta utakmica prekinuta je u 13. minutu pri vođstvu Partizana sa 23:22 nakon opšte tuče igrača dva tima, a pobeda je dodeljena crno-belima službenim rezultatom nakon što je trener Crvene zvezde povukao ekipu sa parketa.
Juniori1.jpg
Crvena zvezda je saopstila da je posle pregledavanja snimka sa utakmice odlučila da uloži žalbu Košarkaškom savezu Srbije (KSS) jer smatra da je njen juniorski tim "grubo oštećen".
"Crvena zvezda ne priznaje pobedu Partizana i smatra da Srbija nije dobila juniorskog prvaka države. Ono što se dogodilo u Čačku predstavlja najobičniju otimačinu u režiji Partizana, kakvu smo mogli da gledamo poslednjih godina, ali koju više nećemo trpeti i kojoj ćemo odlučno stati na put", poručuje se, između ostalog, u saopštenju KK Crvena zvezda.
Ranije danas gradonačelnik Čačka Vojislav Ilić ocenio je da su mladi košarkaši Partizana i Crvene zvezde tučom u finalu juniorskog prvenstva Srbije "bacili ljagu na srpski sport i taj grad". On je dodao da zbog svega toga što se dogodilo, ali i budućnosti košarke i razvoja mladih generacija, zahteva od organa KSS da dobro preispita događaje u hali kraj Morave i kazni krivce, koji su, kako je naveo, očigledno kao mladi sportisti ovog puta podlegli nekom višem interesu klubova za koje nastupaju.
Ilić je podsetio da su grad Čačak i košarkaški klub Borac preduzeli sve mere da organizacija finalnog turnira bude na vrhunskom nivou.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger