Headlines News :
Home » , » Rašović najavljuje promene

Rašović najavljuje promene

Written By maxtv on среда, 1. мај 2013. | 17:25


Vuk Rašović najavio promene u timu Partizana. Očekujem dobru igru i podršku sa tribina, kaže novi trener crno-belih. Lazar Marković normalno trenirao, u kombinaciji za tim.
Novi trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je danas da je optimista i da očekuje dobru igru i rezultate crno-belih u nastavku šampionata.
Rasovic.jpg
Rašović će debitovati na klupi Partizana u četvrtak kada u 26. kolu Superlige Srbije u Humskoj gostuje Radnički iz Niša.
"Biće promena u timu, ne bih sada o imenima i načinu na koji ćemo igrati. Ja sam optimista, očekujem dobru igru, podršku publike i dobar rezultat. Igramo protiv iskusne ekipe koja je u blagom padu forme, ali imaju dobre pojedince. Znamo kako igraju i spremni smo za meč", rekao je Rašović u poslednjem obraćanju javnosti pred meč sa Nišlijama.
On je dodao da igrači veruju da mogu da odbrane titulu, iako su crno-beli u poslednjih mesec dana prokockali devet od 11 bodova prednosti i sada imaju samo dva boda viška u odnosu na Crvenu zvezdu.
"Ubeđen sam da ćemo imati podršku publike koja nam je neophodna. Igrači su navikli da igraju pod pritiskom, većina njih je dugo u Partizanu. Njihovo znanje nikad nije bilo sporno i borbenošću možemo da prevaziđemo probleme koje smo imali", istakao je Rašović.
Rašović je istakao da je Lazar Marković trenirao normalno i da je u kombinaciji za tim.
Utakmica 26. kola Superlige Srbije izmedju Partizana i Radničkog iz Niša igra se u četvrtak od 18.30 časova na stadionu u Humskoj.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger