Headlines News :
Home » , » Lazar sve bliži Čelsiju

Lazar sve bliži Čelsiju

Written By maxtv on среда, 1. мај 2013. | 12:11


Londonski Čelsi očekuje da obog leta kupi Lazara Markovića od Partizana za šest miliona funti. Britanski Miror prenosi da u transferu posreduju Bane Ivanović i Avram Grant, a da bi Marković odmah po dolasku bio pozajmljen nekom drugom premijerligašu.
Fudbalski klub Čelsi blizu je potpisivanja ugovora sa mladim napadačem Partizana Lazarom Markovićem, prenose danas engleski mediji. Čelsi očekuje da će Marković ignorisati ponude Intera i Liverpula i da će se ovog leta preseliti na Stamford Bridž za šest miliona funti.
Markovic.jpg
Prelazak 19. godišnjeg igrača u London pomažu srpski reprezentativac Branislav Ivanović i bivši menadžer Čelsija Avram Grant, koji je prošle sezone sa Partizanom osvojio titulu u Superligi.
Talentovani napač bi po dolasku u Čelsi odmah bio prosleđen na pozajmicu u neki drugi premijerligaš, baš kao što je to prošle godine bio slučaj sa Romeluom Lukakuom, prenosi britanski "Miror".
Čelsi se odavno interesuje za Markovića, koji je proteklih meseci nekoliko puta boravio u Londonu zbog problema sa preponama.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger