Headlines News :
Home » , » Jači trening za Novaka

Jači trening za Novaka

Written By maxtv on недеља, 24. март 2013. | 23:02


Đoković se očekivano plasirao u osminu finala masters turnira u Majamiju. Novak je savladao Indijca Somdeva Devarmana 6:2, 6:4 a u borbi za četvrtfinale igraće protiv Nemca Tomija Hasa.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala turnira masters serije u Majamiju, pošto je večeras u meču trećeg kola pobedio Somdeva Devarmana iz Indije u dva seta - 6:2, 6:4.
Nole-Majami3.jpg
Za prolazak u četvrtfinale, Đoković će igrati protiv veterana iz Nemačke, 35-godinjeg Tomija Hasa, sa kojim se do sada sastajao šest puta i vodi 4:2.
Duel protiv 254. igrača sveta za Đokovića je bio tek ozbiljniji trening za mečeve protiv mnogo jačih protivnika, koji slede već od narednog kola. Duel je trajao 70 minuta, ni prekratko, ni predugo, verovatno taman toliko koliko je prvi igrač seta želeo večeras da provede na terenu.
Prvi set Đoković je odigrao u nešto jačem ritmu. Posle ubačenog prvog servisa izgubio je samo jedan poen, a procenat osvojenih poena posle drugog servisa bio mu je 50 odsto, što Indijac nije mogao da prati.
Deverman1.jpg
U drugom setu, prvi igrač sveta je odigrao mnogo ležernije. Iskoristio je prvu brejk šansu koju je imao i stekao prednost, a onda do kraja meče više nije pritiskao servis Devarmana, pa je zahvaljujući tome Indijac u tom delu igre osvojio čak šest poena od sedam ubačenih drugih servisa.
U desetom gemu drugog seta Đoković se isuviše opustio, pa je Devarman stigao do svoje jedine brejk šanse u meču, čime je primorao prvog igrača sveta da se trgne i zaigra maksimalno koncentrisano, kako se meč ne bi bez potrebe produžavao.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger