Headlines News :
Home » , » Remi po meri Crvene zvezde

Remi po meri Crvene zvezde

Written By maxtv on недеља, 24. март 2013. | 19:10


Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca i Crvene zvezde igrali su nerešeno (8:8) u pretposlednjem kolu Prve A lige Srbije. Ovaj rezultat više odgovara Beograđanima jer im gotovo garantuje prvo mesto na kraju regularnog dela sezone i lakšeg protivnika u polufinalu plej-ofa.
Vaterpolisti Radničkog i Crvene zvezde igrali su danas u Kragujevcu nerešeno 8:8 (2:2, 2:2, 3:2, 1:2), u derbi utakmici pretposlednjeg 17. kola Prve A lige Srbije.
Zvezda.jpg
Ovim remijem Crvena zvezda je zadržala drugo mesto na tabeli, ali je sasvim izvesno da će u polufinalu plej-ofa startovati sa prve pozicije zbog boljeg skora u međusobnim duelima sa Radničkim, kojeg su u decembru kod kuće pobedili sa 10:8.
Crveno-beli u poslednjem kolu 3. aprila dočekuju ekipu Banjice, dok Kragujevčani kao gosti igraju protiv ŽAK-a.
Ukoliko ne bude senzacionalnih rezultata u poslednjem kolu, u polufinalu plej-ofa igraće se utakmice Crvena zvezda - Vojvodina i Radnički - Partizan.
Rezultati 17. kola: Radnički - Crvena zvezda 8:8, Partizan - Vojvodina 11:3, Dunav - ŽAK 9:7, Beograd - Singidunum 5:8. Slobodna je bila Banjica.
Tabela: Radnički 40 bodova, Crvena zvezda 40, Partizan 36, Vojvodina 24, Banjica 22, ŽAK 16, Dunav 12, Singidunum 9, Beograd 3.
U poslednjem, 18. kolu 3. aprila igraju se mečevi Singidunum - Partizan, Vojvodina - Dunav, Crvena zvezda - Banjica i ŽAK - Radnički. Slobodna je ekipa Beograda.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger