Headlines News :
Home » , » Ana lako sa Kuznjecovom

Ana lako sa Kuznjecovom

Written By maxtv on понедељак, 25. март 2013. | 02:41


Uspešan dan naših tenisera u Majamiju upotpunila je Ana pobedivši Svetlanu Kuznjecovu 6:3, 6:3. Pre nje pobede i plasman u osminu finala ostvarili Novak, Janko i Jelena. Naredna Anina protivnica Sara Erani.
Na uspešan dan naših tenisera na masters turniru u Majamiju krunu je stavila Ana Ivanović savladavši Ruskinju Svetlanu Kuznjecovu sa 2:0 - po setovima 6:3, 6:3.
Ana22.jpg
Naredna Anina protivnica Italijanka Sara Erani. Njih dve su do sada odigrale tri meča od kojih je Ana dobila dva.
Naša teniserka je sjajno započela meč. Sigurna na svoj servis i odmah napravivši brejk stigla je do prednosti od 3:0. Ruskinja je uspela da uzme naredni gem ali je Ana nastavila da napada i da vrši pritisak tako da je prvi set dobila ubedljivo 6:3.
I u drugom setu Ivanovićeva je nastavila da napada. Odmah na početku seta oduzela je Kuznjecovoj servis ali je već u narednom gemu Ruskinja uspela da joj se revanšira. U petom gemu Ana je opet napravila brejk kojim je i slomila protivnicu.
Velika borba viđena je u poslednjem gemu kada je Ruskinja mogla i da dođe do izjednačenja. Odbranila je čak četiri meč lopte ali je Ana uspela da matrijalizuje petu i dođe do novog brejka za pobedu.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger