Headlines News :
Home » , » Biševac: Ne znamo šta će raditi navijači

Biševac: Ne znamo šta će raditi navijači

Written By maxtv on недеља, 24. март 2013. | 16:36


Jedan od posmatrača, ne i aktera sramote na Maksimiru, Milan Biševac kaže kako nije siguran da će navijači podržati reprezentaciju Srbije na meču protiv Škotske. „Posle poraza od Hrvata zaista ne znam kakva će biti reakcija navijača, ali moramo biti spremni na sve. Da li će nas podržati ili vređati – ne znam", rekao je Biševac.
Niko ne zna šta da očekuje od (sad već revijalnog) meča protiv Škotske u Novom Sadu, u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Srbija je porazom od Hrvatske izgubila skoro sve šanse da se nađe na Mundijalu, i prokockala poverenje nacije koja je po ko zna koji put gledala nemoć „orlova".
Milan-Bisevac.jpg
Biševac: Ne znamo da li će nas navijači podržati ili vređati
Milan Biševac, koji nije bio u kombinaciji za utakmicu sa Hrvatskom, kaže da on i njegovi saigrači ne znaju kakva će biti reakcija navijača na predstojećem meču „orlova".
„Trudimo se da budemo koncentrisani na sledeću utakmicu. Svi smo na istom zadatku. Posle poraza od Hrvata zaista ne znam kakva će biti reakcija navijača, ali moramo biti spremni na sve. Da li će nas podržati ili vređati - ne znam. Voleo bih naravno da nas bodre, a mi ćemo gledati da popravimo sliku iz Hrvatske", rekao je Biševac, a preneo Sportal.rs. 
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger