Headlines News :
Home » , » Partizan najgledaniji na "Jadranu"

Partizan najgledaniji na "Jadranu"

Written By maxtv on недеља, 24. март 2013. | 17:22


Navijači Partizana najvernija su publika u regionalnoj ABA ligi. U ovoj sezoni crno-bele su ukupno gledala 119.042 gledaoca, odnosno 4.579 po meču. Ova poseta je rekord kada je u pitanju Jadranska liga.
Na 13 utakmica, koliko je Partizan ove godine odigrao kao domaćin u hali „Pionir", ukupno je bilo 67.000  gledalaca, to jest 5.184 po meču, dok su na gostovanjima Partizan pratila 52.042 gledaoca, to jest 4.003 po utakmici.
Partizan-navijaci-1.jpg
Navijači Partizana najverniji
Prema navodima kluba iz Humske, ovosezonska poseta je rekord od kada je formirana Jadranska liga.
„Ponosni smo što imamo takvu publiku, koja najbolje zna da je potrebno određeno vreme za sazrevanje tima, a njihova podrška je karika bez koje se ne može. Naša publika je shvatila i podržala ideju o podmlađivanju ekipe, i bez obzira na to što nismo prošli u Top 16 fazu Evrolige, oni su nastavili da u 'Pioniru' priređuju evroligašku atmosferu i daju vetar u leđa crno-belima. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo najgledaniji tim na gostujućim terenima, što još jednom potvrđuje poštovanje prema onome što je godinama radio i sada radi KK Partizan", rekao je poslovni direktor crno-belih Mlađan Šilobad.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger