Headlines News :
Home » , » Srna "zvezdaš"

Srna "zvezdaš"

Written By maxtv on среда, 20. фебруар 2013. | 22:08


Posle prijateljskog meča Zvezde i Šahtjora kapiten Ukrajinaca Darijo Srna poželeo je Zvezdi mnogo sreće u borbi sa Partizanom za titulu šampiona Srbije.
Kapiten fudbalera Šahtjora, reprezentativac Hrvatske Darijo Srna rekao je posle današnjeg remija bez golova u prijateljskoj utakmici sa Crvenom zvezdom da tom klubu želi mnogo sreće u borbi sa Partizanom za titulu šampiona Srbije.
CZ1-Sahtjor1.jpg
Srna: Želim Zvezdi puno sreće u borbi sa Partizanom
"Sigurno Zvezda nije kvalitetnija od nas, ali je dosta kvalitetna i organizovana ekipa. Oni odlaze sa priprema sa dobrim raspoloženjem. Partizan im beži šest bodova i biće neizvesno do kraja, a ja im želim puno sreće", rekao je Srna za Sportnetvork u Antaliji.
Reprezentativac Ukrajine rođen u Srbiji, Marko Dević kazao je da Zvezda ima perspektivnu ekipu koja je spremna za nastavak Super lige. 
"Zvezda ima mladu i perspektivnu ekipu. Imali su sreće da odigraju nerešeno, ali treba i to zaslužiti. Dosta su se borili i vidim da su spremni za prvo kolo. Imaju sjajnog trenera i uz dobar rad mogu daleko da doguraju", kazao je Dević.
Crvena zvezda takmičenje u Super ligi nastaviće 27. februara kada će u 16. kolu dočekati Javor iz Ivanjice.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger