Headlines News :
Home » , » Džejms bolji atleta od Džordana

Džejms bolji atleta od Džordana

Written By maxtv on среда, 20. фебруар 2013. | 17:00


Već neko vreme u NBA traje rasprava oko toga ko je bolji - Džordan ili Džejms. Legenda Pistonsa Ajzea Tomas smatra da je Lebron ipak bolji atleta od Letećeg Majkla.
Bivši košarkaš Detroit Pistonsa i član Kuće slavnih u Springfildu Ajzea Tomas rekao je danas da je Lebron Džejms bolji atleta od legendarnog Majkla Džordana.
Lebron2.jpg
"Oni su veliki igrači u svojim erama. U moje vreme nismo imali košarkaša sa takvim atletskim sposobnostima kao što je Džordan. Skakao je više od svih i bio za nijansu brži. Lebron je najbolji danas i verovatno je bolji atleta od Džordana. On je viši, brži i jači", rekao je Tomas za ESPN.
On je istakao da je teško predviditi ko bi pobedio u igri jedan na jedan, iako je legendarni plejmejker Lejkersa Medžik Džonson nedavno rekao da bi Džordan dobio svih 10 duela sa zvezdom Majamija.
Michael-Jordan1.jpg
"Pitanje je šta bi bilo sa Džordanom da je ostao sa Stenom Albekom ili Dagom Kolinsom, mislim da velike zasluge za njegov uspeh pripadaju Filu Džeksonu. Džejms je sada sa pravim trenerom i igračima, koji mu omogućavaju da razvije talenat", rekao je Tomas.
Između Tomasa i Džordana vladao je veliki rivalitet tokom devedestih godina prošlog veka. On i nekoliko igrača Detroita nisu hteli da se rukuju sa Džordanom, kada je Čikago 1991. postao prvak Istočne konferencije, što im "Leteće visočanstvo" nikada nije zaboravio, zbog čega je navodno izostavljen iz originalnog "Drim tima" na Olimpijskim igrama u Barseloni.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger