Headlines News :
Home » , , » Milan prizemljio Barsu, remi u Istanbulu (VIDEO)

Milan prizemljio Barsu, remi u Istanbulu (VIDEO)

Written By maxtv on среда, 20. фебруар 2013. | 23:02

Pala je i moćna Barsa, i to na San Siru od ekipe Milana. U prvom meču Lige šampiona Milan je golovima Boatenga i Mundarija savladao Katalonce sa 2:0. Igrači Barselone ceo meč nisu napravili nijednu izgledniju priliku. U uzbudljivom meču u Istanbulu Galatasaraj i Šalke odigrali nerešeno 1:1.
Na San Siru, svi navijači, uključujući Novaka Đokovića, ove noći prisustvovali su, ako ne čudu, onda velikom iznenađenju. Milan je uspeo da savlada Barselonu sa 2:0, golovima Boatenga i Muntarija, što je veliki podvig, ali ne i čudo. Ali činjenica da Barselona, sa sve Mesijem, Ćavijem, Inijestom, Fabregasom i drugovima nije napravila nijednu izgledniju priliku deluje neverovatno.

Milan, koji ove sezone obara negativne rekorde u domaćem prvenstvu, i kome su navijači još na početku sezone okrenuli leđa, tako je uspeo da obori moćne Katalonce na kolena i da na revanš osmine finala ode sa odličnom prednošću koja mu daje velike šanse za plasman u četvrtfinale.
Od starta meča bilo je jasno da ovo neće biti laka utakmica za Katalonce. Barselona je od starta meča preuzela posed lopte i kontrolisala igru, ali kad god su igrači Milana osvojili lotpu, bili su konkretniji, i jurišali su ka golu protivnika.
Milan Barsa.jpg
Odbrana Milana je sve napade Barse neutralisala daleko ispred svog gola, tako da ceo meč mreža italijanske ekipe nije bila u opasnosti.
Očajnu igru Barselona Milan je uspeo da kazni u 51. minutu. Posle slobodnog udarca Milana lopta je udarila jednog od igrača Milana u ruku, odbila se do Boatenga, koji je preciznim udarcem sa distance doveo Milan u vođstvo.
Gol Milana nije doveo do premene snaga na terenu. Barsa je i dalje imala loptu u posedu, ali jalovu inicijativu, Milan je pokušavao iz kontranapada. Takva situacija je trajala do 81. minuta kada je Muntaei sjajnim volejom uhvatio nabačenu loptu, i po drugi put na meču savladao Valdeza.
Mesi Montolivo.jpg
Igrači Barselone bili su u nokautu i nisu uspeli da se dignu do kraja preostalog vremena. Na kraju ni oni sami ne znaju šta ih je ove noći snašlo na San Siru. Barselona nije uspela da napravi nijednu šansu, Milan je iskoristio jedine dve koje je imao, i na revanš na Kamp Nou odlazi sa rezultatom koji im daje realne šanse da eliminišu velikog protivnika i plasiraju se u četvrtfinale.
U Istanbulu odigran je takođe zanimljiv meč osmine finala Lige šampiona između Galatasaraja i Šalkea koji je završen remijem 1:1. Oba gola pala su u prvom poluvremenu.

U paklu Turk telekom Arene gol je viđen već u 12. minutu kada je Burak Jilmaz odličnim udarcem sa desetak metara zakucao loptu u mrežu Šalkea. U tim trenucima tresle su se tribine stadiona od slavlja navijača.
Ipak, turski tim nije na odmor otišao sa prednošću. U poslednjim trenucima prvog poluvremena navijači na stadionu su imali „hladan tuš" kada je Džons izjednačio rezultat na 1:1.
Burak Jilmaz.jpg
Iako je u drugom poluvremenu bilo prilika, rezultat se nije menjao, tako da će na revanšu u Gelzenkirhenu Šalke imati prednost zbog gola u gostima.


Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger