Headlines News :
Home » , » On je dobar fudbaler i sjajan momak

On je dobar fudbaler i sjajan momak

Written By maxtv on среда, 20. фебруар 2013. | 10:43


Menadžer fudbalera engleskog drugoligaša Birmingem Sitija Li Klark rekao je da je srpski napadač Nikola Žigić odlično reagovao na sve kritike i dokazao da za njega ima mesta u ekipi.
Klark je prošle nedelje izbacio Žigića sa treninga zbog nezalaganja i istakao da mu to nije prvi put da se tako ponaša.
Nikola-Zigic-Birmingem.jpg
Žigić je zbog toga propustio meč sa Votfordom, ali je u utorak uveče igrao protiv Šefild Venzdeja (0:0). Iako nije postigao gol, Klark je bio zadovoljan partijom srpskog fudbalera.
"Odigrao je odlično 94 minuta, bio je dobar na lopti, stalno se borio i jedino mi je žao što nije postigao gol, a zaslužio je. Pokazao mi je da je dobro razumeo sve moje kritike i još jednom je potvrdio da je, ne samo dobar fudbaler, već i dobar čovek", kazao je Klark britanskoj televiziji Skaj.
On je ponovio i da, uprkos neslaganjima sa Žigićem prošle nedelje, nije bilo povišenih tonova i svadje.
"Razgovarali smo i u ponedeljak i kazao sam mu da je on izuzetno talentovan fudbaler i da ga veoma poštujem kao čoveka. Objasnio sam mu, međutim, da imam neke principe i pravila i da to mora da se poštuje. Moram da ponovim da nije bilo nikakve svađe i povišenih tonova", dodao je Klark.
Ekipa Birmingem Sitija trenutno zauzima 17. mesto na tabeli engleske druge lige - Čempionšipa, u kojem se takmiče 24 tima.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger