Headlines News :
Home » , » Partizan ne da prvo mesto

Partizan ne da prvo mesto

Written By maxtv on среда, 20. фебруар 2013. | 21:30


Partizan savladao u Kostolcu domaći Rudara 23:20 i zadržao prvo mesto na tabeli ispred Vojvodine. Crno-beli u subotu, 23. februara, gostuju u Španiji Ademar Leonu.
Rukometaši Partizana savladali su večeras u Kostolcu ekipu domaćeg Rudara sa 23:20 (11:10), u utakmici 15. kola Superlige Srbije.
Crno-beli su ostvarili 13. pobedu ove sezone, pa su zadržali vođstvo na tabeli ispred novosadske Vojvodine.
RK-Partizan4.jpg
Nakon izjednačene igre u prvom poluvremenu, gostujući rukometaši su u drugih 30 minuta pojačali napad i, na kraju, slavili stigavši na +3. Partizan ne samo da je zadržao prvo mesti na tabeli, već je je dalje jedina neporažena ekipa u dosadašnjem toku sezone.
Najefikasniji igrač Partizana bio je Uroš Mitrović koji je bio precizan sedam puta.
Važno je da smo pobedili, jer nam je ovo prva utakmica posle teškog poraza od Hamburga i bilo je bitno da se ekipa podigne posle takvog neuspeha, kazao je Mitrović.
Prvih 20 minuta Rudar je igrao ofanzivno, vodio 10:6.
Posle toga smo se osvestili i držali rezultat u našim rukama. Okrećemo se prvenstvenim utakmicama i do kraja moramo da odigramo u pobedničkom ritmu. Sve je na nama, zaključio je srednji bek Partizana.
Srpski prvak u subotu, 23. februara, gostuje u Španiji Ademar Leonu, ekipi koju je jedinu savladao ove sezone u grupnoj fazi Lige šampiona.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger